Westzijde 126A, 1506 EJ Zaandam T. 075-622 65 22

Locatie Echte Marjolein

Bedrijfsverzamelgebouw gelegen aan de Augustusbloemweg 4 Zaandam. Momenteel is de BedrijvigeBij druk doende met het renoveren van de voormalige Martin Luther King school in Kogerveld.

Echte Marjolein Lees verder>>


Locatie BedrijvigeBij

Dit kantoorgebouw, gelegen aan de Lagendijk 1-3 te Koog aan de Zaan bevindt zich in een parkachtige omgeving met vijvers en een fontein. Momenteel zijn er 50 huurders in het gebouw gevestigd.

image Lees verder>>


Locatie De Drieling

Dit bedrijfsgebouw, gelegen aan de Oostzijde 302 te Zaandam, leent zich uitstekend voor creatieve bedrijven. Momenteel zijn er 50 huurders gehuisvest.

image Lees verder>>


Locatie De Juliana

Dit voormalige schoolgebouw, gelegen aan de Nicolaes Maesstraat 2 te Zaandam, huisvest een diverse groep ondernemers.
Momenteel zijn er 50 huurders in het gebouw gevestigd.

image Lees verder>>


Locatie De Palmboom

Dit gebouw (ex.Kohnstamschool, gebouwd in 1972) in Krommenie is sinds 1995 van functie veranderd en heeft een sociaal en culturele bestemming gekregen. De naam Palmboom vindt z'n oorsprong in de vernoeming naar de meelmolen 'De Palmboom' welke destijds stond t.o. het Rosariumplein in Krommenie.

image Lees verder>>


Locatie De Groene Bark

Dit voormalige schoolgebouw, zeer mooi gelegen aan de Provincialeweg 302 te Zaandam, is een prachtige locatie in de reeks bedrijfsverzamelgebouwen van Business Center BedrijvigeBij. In 2017 hebben in dit klassieke monumentale schoolgebouw de eerste huurders hun intrek genomen.

image Lees verder>>


Locatie Goudsbloem

De BedrijvigeBij krijgt een mooie kans om haar concept uit te rollen naar Alkmaar. In dit prachtige gebouw uit het begin van deze eeuw, gaan we units verhuren vanaf 15 m2 voor een maandhuur vanaf 275 euro.

image Lees verder>>

Ons Aanbod

Contactgegevens:

Business Center BedrijvigeBij

Westzijde 126A, 1506 EJ Zaandam
075-622 65 22

Flexibel op maat verhuren van kantoor- en bedrijfsruimten

Business Center BedrijvigeBij ©   All right reserved
TOP