Westzijde 126A, 1506 EJ Zaandam T. 075-622 65 22

Business Center De BedrijvigeBij is een organisatie die zich inzet voor het flexibel verhuren van betaalbare kantoor-, atelier-, opslag- en bedrijfsruimten met kortlopende huurcontracten in de Zaanstreek.

Het concept ging van start in 2003 met de aankoop van het voormalige kantoorpand van Honig Merkartikelen in Koog aan de Zaan. 
Dit karakteristieke gebouw heeft twee verdiepingen met een vloeroppervlakte van 2.600m² en is gelegen op een terrein van zo'n 10.000m² met 160 parkeerplaatsen. 
Het gebouw kreeg als bedrijfsverzamelgebouw reeds de toepasselijke naam De Bedrijvige Bij en biedt onderdak aan een diversiteit van startende en creatieve ondernemers.

Uit het succesvolle concept van De BedrijvigeBij is de organisatie Business Center De BedrijvigeBij ontstaan.
Er zijn inmiddels zes markante gebouwen onder genoemd concept voor verhuur beschikbaar met een capaciteit voor meer dan 200 huurders. 

De Groene Bark  aan de Provincialeweg 302 Zaandam is het laatste gebouw dat Business Center De BedrijvigeBij in maart 2017 heeft aangekocht.

Ons idee past uitstekend binnen het beleid van Gemeente Zaanstad om startende ondernemers een kans te geven een eigen bedrijf op te bouwen.

Ons Aanbod

Contactgegevens:

Business Center BedrijvigeBij

Westzijde 126A, 1506 EJ Zaandam
075-622 65 22

Flexibel op maat verhuren van kantoor- en bedrijfsruimtenimage

Gerard Wijma

Algemeen directeur
image

Regina Nieuwveen

Huurders zaken
Business Center BedrijvigeBij ©   All right reserved
TOP