De Faam 2, 1506 EK Zaandam T. 075-622 65 22

Business Center BedrijvigeBij is een organisatie die zich inzet voor het flexibel verhuren van betaalbare kantoor-, atelier-, opslag- en bedrijfsruimten met kortlopende huurcontracten in de Zaanstreek.

Het concept ging van start in 2003 met het aankopen van het voormalige kantoorpand van Honig Merkartikelen in Koog aan de Zaan. 

Dit karakteristieke gebouw heeft een verdieping met een vloeroppervlakte van 3.600 m2 en is gelegen op een terrein van 11.200 m2 met 160 parkeerplaatsen. Het gebouw kreeg als bedrijvenverzamelgebouw reeds de toepasselijke naam BedrijvigeBij en biedt onderdak aan een diversiteit van startende en creatieve ondernemers.

Uit het succesvolle concept van BedrijvigeBij is de organisatie Business Center BedrijvigeBij ontstaan.
Er zijn inmiddels zes markante gebouwen onder genoemd concept voor verhuur beschikbaar met een ruimtecapaciteit voor meer dan 200 huurders. 

De Groene Bark  aan de Provincialeweg 302 Zaandam is het laatste gebouw dat Business Center BedrijvigeBij in maart 2017 heeft aangekocht.

Ons idee past ook uitstekend  binnen het beleid van Gemeente Zaanstad om startende ondernemers een kans te geven een eigen bedrijf op te bouwen.

Tweets by @BedrijvigeBij

Ons Aanbod

Contactgegevens:

Business Center BedrijvigeBij

De Faam 2, 1506 EK Zaandam
075-622 65 22

Flexibel op maat verhuren van kantoor- en bedrijfsruimtenimage

Gerbrand Klop

Algemeen directeur
image

Gerard Wijma

Commercieƫl directeur
image

Regina Nieuwveen

Huurders zaken
image

Ruth Pos

Public Relations
Business Center BedrijvigeBij ©   All right reserved
TOP