Westzijde 126A, 1506 EJ Zaandam T. 075-622 65 22

Sacha vind je in de Groene Bark. Ze is onder andere voorzitter, bewindvoerder en mentor, maar bovenal zit het in haar om mensen ze helpen en dat doet ze dan ook vol passie.

 

Feitje
Ik ben financieel belangenbehartiger voor mensen die kwetsbaar zijn. Dit zijn vooral ouderen en bijvoorbeeld mensen met dementie of een beperking. Er zijn meerdere redenen te bedenken waardoor financiën van mensen niet goed lopen. Ik ben er om ervoor te zorgen dat financiële zaken weer op een rij worden gezet, schulden worden opgelost, zodat er weer overzicht en rust komt.

 

 

Feitje
Ook ben ik belangenbehartiger bij zorg, bijvoorbeeld wanneer iemand vanwege een beperking zelf niet in staat is om goede keuzes te maken over zorg. Denk aan ouderen die het gas aan laten staan en soortgelijke dingen die gevaarlijke situaties opleveren. Deze ouderen kunnen zelf niet de gevolgen van hun keuzes overzien.

Feitje
Het mooiste is om mensen nog een goed leven te geven, het is fijn dat je dat kan doen voor iemand. Zo was er ooit een oudere dame, een heel lieve vrouw, met heel veel geld en die wilde elke dag naar de kapper voor een prachtig mooi kapsel. Ze was echter wel een beetje de weg kwijt en daardoor niet in staat om zelfstandig en zonder gevaar de kapper te bezoeken. Ik heb daarom iemand ingehuurd die gezellig met haar een bezoek bracht aan de kapper en vervolgens ook nog een kopje koffie met haar ging drinken. Kwaliteit van leven vind ik heel belangrijk! Daar kan ik in mijn rol van mentor mooi mijn steentje aan bijdragen.

Feitje
Natuurlijk is het niet leuk wanneer een klant overlijdt. Maar ik heb geleerd om een soort afstand te creëren. Het is mooi dat ik een bijdrage kan leveren aan comfort en kwaliteit van leven binnen de financiële mogelijkheden die er zijn.

Feitje
Op mijn werk ben ik veel bezig met de financiën en zorg van hulpzoekenden. In mijn vrije tijd vind ik het daarom heel fijn om in de tuin bezig te zijn. Ik word zo blij van tuinieren en van harmonie in de tuin. En ook mijn interieur verander ik vaak, heerlijk vind ik het om zo creatief bezig te zijn.

Feitje
Ik ben voorzitter van een netwerk, lokale alliantie, met als doel een integrale aanpak tot stand te brengen, waarbij wordt ingezet op het voorkomen, signaleren, melden en stoppen van financieel misbruik van ouderen. Vanuit deze alliantie geven wij voorlichting aan alle hulpverleners om de ouderen heen. Daarmee willen we bereiken dat we kwetsbare mensen beschermen tegen financieel misbruik. Het is fijn om mijn steentje te kunnen bijdragen aan het voorkomen van financieel misbruik van ouderen.

Ons Aanbod

Contactgegevens:

Business Center BedrijvigeBij

Westzijde 126A, 1506 EJ Zaandam
075-622 65 22

Flexibel op maat verhuren van kantoor- en bedrijfsruimten

Business Center BedrijvigeBij ©   All right reserved
TOP