Westzijde 126A, 1506 EJ Zaandam T. 075-622 65 22

Ze is therapeut, orthomoleculair- en fysiotherapeut, regenesis healer, ze geeft sportlessen en eigenlijk doet ze nog heel veel meer. Je vindt Iñez en haar praktijk in de Groene Bark.

 

Feitje

Ik heb een holistische kijk op de mensheid en hun gezondheid. Als iemand hier binnenkomt, voel ik vaak meteen al aan wat er aan de hand is, vaak voelen ze dat zelf nog niet. Zo kan iemand binnenkomen voor fysiotherapie met schouderklachten. Dat kan komen door fysieke overbelasting, maar ook door een emotionele last die je draagt. Dan is het opeens een mentaal emotioneel probleem en wordt de behandeling anders.

 

Feitje

Vaak komen mensen bij mij met fysieke klachten die ze opgelost willen hebben. Meestal start ik dan ook met fysio, maar komen we er gaandeweg achter dat de oorzaak dieper ligt. Op emotioneel en soms zelfs op spiritueel vlak. Ik vind het mooi om uit te zoeken waar het probleem eigenlijk ligt. 

 

Feitje

In elk DNA zit je blauwdruk, daarin staat wie jij bent op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel bewustzijnsniveau. Die blauwdruk is jouw zijn. Met regenesis healing zet ik met de blue dot energy jouw blauwdruk aan het werk om weer te regenereren tot wie je eigenlijk altijd al was. Ik zet als het ware met de blue dot energie jouw eigen zelf-herstellend vermogen ‘aan’.

 

Feitje

Je kan bij mij workshops volgen om beter te luisteren naar je lichaam. Ik leer mensen dan om naar hun eigen lijf te luisteren, en hoe ze dat moeten doen, en om hun gezondheid weer in eigen hand te nemen. Ik ben zelf ook wel een beetje een gezondheidsfreak.

 

Feitje

Mijn echte passie is de gezondheidszorg weer betaalbaar en sociaal te maken. Daar wil ik mijn steentje aan bijdragen door mensen vooral het belang van eigen verantwoording bij te brengen. Dit doe ik voornamelijk met leefstijlcoaching (OERsterk coach). Zo heb ik jarenlang zowel veel opleidingen voor fysiotherapeuten gegeven, als zelf cursussen gegeven voor speciale doelgroepen zoals: diabetes, COPD, obesitas en nog vele andere chronische aandoeningen. Met verandering van leefstijl (in de breedste zin van het woord) valt veel gezondheidswinst te behalen. Ik ben er zelf van overtuigd dat de gezondheidszorg anders kan en anders mag worden ingezet dan wat er op dit moment in de reguliere geneeskunde gebeurt, namelijk symptoombestrijding. Dat is alleen maar pappen en nathouden, maar geen structurele oplossing.

 

Feitje 

Ik zou het heel saai vinden om alleen fysio te geven, ik hou juist van de ratjetoe aan dingen die ik doe. Zo geef ik ook sportlessen waarbij ik niet specifiek één soort les geef, maar bijvoorbeeld een combi van ademhalingstechnieken, meditatie en stretchen. Meestal voel ik welke energie er in de groep hangt en pas ik daar mijn lessen op aan. Al mijn lessen hebben een medische tintje. Dat wordt nergens anders zo gedaan. De lessen gaan ook om mensen bewust te maken van hun eigen kunnen.

 

Grappig weetje

Samen met mijn man woon ik op een woonboot en daar wordt het in de zomer erg warm. Ik ben toen een keer buiten gaan liggen ’s nachts, maar dat vond mijn man niet zo gezellig, dus die kwam naast me liggen. Ik vond het wel een sport om te kijken hoe lang we het vol konden houden, en sindsdien slapen we elke nacht buiten.

Ons Aanbod

Contactgegevens:

Business Center BedrijvigeBij

Westzijde 126A, 1506 EJ Zaandam
075-622 65 22

Flexibel op maat verhuren van kantoor- en bedrijfsruimten

Business Center BedrijvigeBij ©   All right reserved
TOP