Westzijde 126A, 1506 EJ Zaandam T. 075-622 65 22
In de hoge hoed
Locatie: De BedrijvigeBij, , Koog aan de Zaan
Unitnummer: A115
Lagedijk 3, 1541 KA Koog aan de Zaan
www.indehogehoed.nl
info@indehogehoed.nl


Omschrijving:

Ontdek je creativiteit bij mijn inspirerende en ontspannende workshops. Schilderen met wisselende en uitdagende opdrachten op een fijne, lichte locatie. Ik bied workshops aan in de ochtend, middag en avond. Je kan individueel mee doen of met meerdere personen. De workshops zijn ook zeer geschikt voor gezinsuitjes, teamuitjes, bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeestjes of gewoon een gezellige activiteit met vriendinnen.

Het doel is altijd ontspanning en plezier. Neem contact met me op via 06-50428820 om een workshop te boeken of kijk op mijn website voor meer informatie.

OnOnOntdek je creativiteit bij mijn inspirerende en ontspannende workshops. Schilderen met wisselende en uitdagende opdrachten in een fijne ruimte op locatie.
De workshops zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden en hebben ontspanning en plezier als doel. Dit zorgt ervoor dat de schilderworkshops ook zeer geschikt zijn als bedrijfsuitje, teamuitje of vriendinnenuitje!

Tot snel! Fiona


In de hoge hoed

Maandaanbieding:

Wil je graag met meerdere workshops mee doen? Ik bied strippenkaarten aan voor 6 en 10 workshops. Neem contact met me op voor meer informatie: 06-50428820Of selecteer een andere huurder op deze locatie.

Ons Aanbod

Contactgegevens:

Business Center BedrijvigeBij

Westzijde 126A, 1506 EJ Zaandam
075-622 65 22

Flexibel op maat verhuren van kantoor- en bedrijfsruimten

Business Center BedrijvigeBij ©   All right reserved
TOP