Westzijde 126A, 1506 EJ Zaandam T. 075-622 65 22
Aline Mannes Ivy Design en The papermakers
Locatie: De Drieling, , Zaandam
Unitnummer: 31
Oostzijde 302
www.thepapermakers.nl / www.ivydesign.shop
aline_mannes@icloud.com


Omschrijving:

Sinds ik klein ben, heb ik al een voorliefde (en misschien een kleine verslaving) aan papierwaren. Uren kan ik spenderen in een papierwinkel om iedere keer weer een mooi stukje papier te ontdekken. De kleur, structuur en geur vind ik heerlijk. Toen ik van het waterverven veel papier over had van mislukte werken en testers voor verf, vond ik het zonde om het weg te gooien. Ik besloot er nieuw papier van te maken en genoot zó van het eindproduct, dat ik er met mijn eigen schilderingen en tekeningen kaarten van ging maken.

Iedere kaart en uitnodiging verdient een mooi ontwerp op hoogwaardige kwaliteit papier. Het handgeschepte papier maak ik zelf onder de naam 'The Paper Makers'. Dit maak ik van gerecycled katoen en vlas. Bij katoen kun je denken aan oude kleding, doeken en dekbed overtrekken. Vlas is een bloem met lange stam en een zachtblauw of witte bloem. Vlas groeit gewoon in Nederland en zorgt ervoor dat het papier mooi stevig wordt. Het papier kleur ik met natuurlijk pigmenten, voornamelijk leisteen en okers, daarnaast voeg ik een natuurlijk bindmiddel toe. Ik vind het belangrijk dat het een mooi natuurlijk product is. De structuur van het papier is glad en voelt zijdezacht aan. Van het papier dat we zelf maken
kunnen we de kleur, dikte en afmetingen zelf bepalen.

Je kunt bij Ivy Design terecht voor mooie trouwkaarten en alles wat erbij hoort zijden linten, wax zegels met unieke designs en gebonden geloften boekjes. 

Bij The Papermakers kun je terecht voor het onbedrukte handgeschepte papier. Wij leveren aan kunstenaars, kaartmakers, drukkerijen en particulieren. 

Ben je benieuwd geworden? Volg ons dan vooral op instagram. Hier zie je het maakproces en alle mooie eindproducten, ook van onze klanten. 

@ivy.cardsdesign
@the.papermakers

Liefs, Aline


Aline Mannes Ivy Design en The papermakers

Aline Mannes Ivy Design en The papermakers Aline Mannes Ivy Design en The papermakers
Maandaanbieding:


Of selecteer een andere huurder op deze locatie.

Ons Aanbod

Contactgegevens:

Business Center BedrijvigeBij

Westzijde 126A, 1506 EJ Zaandam
075-622 65 22

Flexibel op maat verhuren van kantoor- en bedrijfsruimten

Business Center BedrijvigeBij ©   All right reserved
TOP